Perioada: 25 – 31 iulie 2019 (de joi până miercuri)
Locație: comuna Hortobágy

Nu există taxă de participare! Așteptăm înscrierile voluntarilor!

Pentru detalii și înscriere:

  • Andrea Elek organizator tabără
  • hortobagy.rohu@gmail.com
  • 0036 (70) 617 0286

VINO SĂ DESCOPERIM ȘI SĂ O PROTEJĂM ÎMPREUNĂ PUSTA UNGARĂ!

Tabăra de voluntariat în domeniul protecției mediului Hortobágy așteaptă candidați (în special tineri) implicați în activitatea de voluntariat în ce privește protecția mediului și a sustenabilității.
În timpul taberei, voluntarii se angajeazăsă să se implice în activități de protecție a mediului înconjurător sub control profesional oferit de organizatori (de exemplu, curățarea malului de râu și a pădurilor, realizarea habitatelor artificiale, etc.). Voluntarii pot face cunoștință în timul săptămânii cu valorile tradiționale ale Parcului Național Hortobágy, respectiv a satului cu același nume. Pe lângă aceasta își mai pot lărgi cunoștințele profesionale, dobândind practică din domeniul protecției mediului.
În timpul taberei oferim participanților cazare în camping (în corturile participanților), trei mese pe zi și o serie de programe complementare pe plan educațional dar și distractive. Toate acestea în schimbul muncii de voluntariat!

Realizarea taberelor sunt finanțate de Programul de cooperare transfrontalieră România-Ungaria 2014-2020 și de Guvernul Ungariei.